Udviklingsgruppe

 

Vil du lære dig selv bedre at kende, mærke mere energi og glæde - opbygge ressourcer?

 

 

Mennesker er helende i sig selv. Kroppen søger heling, bevidstheden søger mening. Vi skal lære os selv bedre at kende, ikke lave os om. Selvindsigt giver selvudvikling.

 

Er du nysgerrig efter at lære dig selv, dine indre rigdomme og ressourcer bedre at kende? Ønsker du at være mere i balance med dig selv, udvikle større kompetence i selvregulering og finde ”din egen” vej at gå?

Ønsker du at arbejde med dine udfordringer i en mindre gruppe på 4 - 5 deltagere?

 

Målgruppe:

Kvinder i alderen 30+ som selv arbejder med tillidsfulde, respektfulde relationer og udviklingsprocesser. Du besidder åbenhed og glæde ved at gå på opdagelse i dig selv og sammen med andre. Du har nogen erfaring i at arbejde med din personlige udvikling og vil videre i processen.

 

Indhold:

Anerkendende undersøgelse, at være åben for det der kommer. Dyb lytten. Indre visdom og intuition. Nærværsmeditation. Regulering af det autonome nervesystem (somatic experiencing). Indiansk visdomstradition  og spiritualitet. Awareness. Kontakt, opmærksomhed, her og nu, personlig ansvarlighed.

 

Form:

Opdagelse, refleksion, øvelser, udveksling af erfaringer.

Gruppen mødes i alt 6 gange i 3 timer hver gang og hver anden uge. På mandage eller torsdage kl. 17.30 – 20.30. Starttidspunkt og datoer aftales, når gruppen er etableret.

 

Pris og sted:

Deltagelse koster i alt 2700 kr + moms. Der vil være kaffe/the og frugt. Man kan evt. selv medbringe en sandwich.

Stedet er Lellinge Alle 14 2650 Hvidovre

Kontakt, spørgsmål, tilmelding snarest muligt…  email info@jh-n.dk tlf. 28664167

 

Bedste hilsner

Jytte Hvas-Nielsen

Webbureauet Krogstrup & Hede